tiistai 9. maaliskuuta 2010

Vuosirengas lisää

Viime yö meni taas vähän huonommassa merkissä. Lonkka ja takareisi äityivät kipuilemaan oikein kunnolla, eikä nukkumisesta ilman särkyläkkeitä tullut mitään. Aamulla heräsin sitten vähän ennen kellonsoittoa, kun alkoi kipu häiritä yöunia.

Aamulla oli ohjelmassa työterveyspsygologin juttutuokio. Sain taas erittäin hyviä neuvoja ja ohjeita mm. painonhallintaan ja lisäksi tuli puhuttua tuosta eräästä episodista. Vaikka asiat ovatkin selkiintyneet ja saanut sen laitettua omaan arvoonsa, silti oli hyvä puhua siitä ulkopuoliselle. Joskus joku asia katkaisee kamelinselän ja tämä oli minulle nyt sellainen.

Toivon, että sotkun aloittanut henkilö/henkilöt vielä rohkenisi/rohkenisivat ottaa asiat esille suoraan minun kanssani, niin saataisiin puhuttua asiat halki, poikki ja pinoon + samalla puhditettua muiden epäiltyjen osalta asiaa. Saas nähdä, miten käy. Asiat kun selviävät parhaiten ihan kasvotusten puhumalla. Netissä ja välikäsien kautta kuin tahtoo viesti vääristyä kummasti ja muutenkin tulkintavirheiden mahdollisuus kasvaa.

Lisäksi sain kuulla, että PT:n sairasloma jatkuu ainakin tämän viikon ja samalla kuulin, että hän on ilmeisesti vaihtamassa työpaikkaa. Ensiviikolla selviää tarkemmin jatko tuon suhteen. Todella harmillinen juttu, jos tuo yhtestyö loppuu, sillä olen tykännyt hänen tyylistään ja muutenkin tuntee minun tapani liikkua ja suhtautua treeneihin + tämän iskiastaustan kohtuullisen hyvin.

Töissä sain tehtyä yhden oikaisuvaatimuksen loppuun asti. Toistakin ehdin rustata pitkää, kun olin sitten todennäköisesti itse sulkenut sen ohjelman ja suurinosa tekstistä katosi jonnekin. Ei mikään kiva juttu, että joutui aloittamaan melkein alusta. En sitten saanut sitä tehtyä valmiiksi asti. Kolmannen tapauksen vein sitten asiantuntijan pohdittavaksi.

Illalla kotona tuttuun tyyliin päikkärit, ruuanlaittoa, töllön katsomista ja netissä surfailua.

Tänään tuli sitten taas yksi vuosi lisää mittariin. Iso kiitos vaan kaikille onnitteluista vai pitäsikö sanoa osanotosta. Kumman nopeasti nuo vuodet menee ja tuntuu, että vanhempana menee vaan entistä nopeammin. Silti tuntuu, että on sama pikkutyttö kuin 20-vuotta sitten. No ainakin pituuden suhteen tuo pitää paikkansa, tosin leveyssunnassa on tullut jokunen sentti lisää.

Huomenna sitten aamupäivä menee palverissa. Siitä onkin vähän aikaa, kun olen meidän ryhmän palaverissa ollut mukana. Saas nähdä, miten tuonne työpaikalle jaksaa mennä kukonlaulun aikaan eli puoli ysiksi.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut aina niin ystävälliselle Santalle syntymäpäivän johdosta.

    - Se on parasta, mikä on edessä.

    Tuike (juoksuforumilta)

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet onnittelut minultakin!

    RTTH

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.