sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Palmusunnuntai

Sen verran koipi otti itseensä tämän viikon treeneistä, että kipuili jo heti aamusta, eikä särkylääkkeetkään tilannetta paljon parantaneet. Koska ulkona oli vielä harmaa ja sateinen kevätpäivä, päätin pitää suosiolla kuntoilujen suhteen huilipäivän. Vähän annoin kovelle kylmähoitoa ja muutenkin yritin ravistella lihaksia.

Aamulla katsottiin formuloita ja tokassa kisassa oli ihan erilailla tapahtumaa kuin Bahrainin tylsässä kaudenavausköröttelyssä. Tosin osittainen sadekisa on aina tapahtumarikas.

Kävi päivän aikana myös pari virpojaa kylässä ja varsinkin ensimmäinen ryhmä eli pojat olivat ihanan riemuissaan palkkosta. Eikä se toinenkaan ryhmä palkkoistaan valittanut. Joskus olen saanut lukea/kuulla siitä, että virpojat ovat olleet tyytymättömiä palkkoon tai jopa pahimmassa tapauksessa pyydetty suurempaa palkkaa. Onneksi itse en ole moiseen törmänny.

Päivällä sain katsottua taas kovalevyltä muutaman tallennuksen sekä muutaman ohjelman tämäpäiväisestä tarjoonnasta. Yleisurheilun MM-maastokoosteen hoksasin vähän turhan myöhään, mutta tuli sentäs miestenkisan loppuratkaisut nähtyä.

Sen siaan tuo "lomalukuprojekti" takkuuaa ja laahaa vähän jäljessä, mutta en siitä mitään stressiä aio ottaa. Muuten ohjelmassa oli netissä surfailua, päikkärit ja kokkaamista eli tälläkertaa lasagnea. Sen verran olen tuosta "ruoka rajoittesuudestani" päässyt, että porkkana on toimiva lisä lasagnessa. Tosin olisi jollain ravintoterapeutilla haastava ja kova työ siinä, jos minusta meinaisi kasvisyöjän tehdä ;)

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti jalka paranee pian! Lasagne on namia:b

    VastaaPoista
  2. Meilläkin kävi kolmattakymmentä Jarnoa virpomassa ! Tuttuja kyllä kaikki, ja oksatkin oli niin koreita jotta.
    Saatat olla jo lukenut, mutta itse tykkäsin tosta Hiiriä ja ihmisiä kirjasta, sellainen lämminhenkinen kuvaelma, lyhyt tosin.

    VastaaPoista
  3. Minskulle. Kiitos tsempeistä. Kyllähän sitä itsekin toivoisi, että koipi ja alaselkä paranisivat pian, mutta edelleen on jotain iskiaksen "jäänteitä" eli hermopuristusta olemassa. Onneksi pääsee jo vähän enemmän liikkumaan kuin esim. tuossa vuodenvaihteessa.

    Roudarille: Kävipäs teillä paljon Trulleja. Hieman huvitti se, kun Trulli ei startannut eiliseen kisaan. Oli vissiin muita kiireitä hänellä. Hiiriä ja ihmisiä on vielä lukematta. Pitääkin se joskus lainata ja lukea.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.