lauantai 13. maaliskuuta 2010

Viikonlopun viettoa

On se kumma, kun ei vapaapäivinä osaa nukkua. Tänäänkin heräsin vähän ennen seiskaa. Kuuntelin vähän musiikkia ja surffailin netissä. Piti tosin aamupäivällä käydä ottamassa pienet päikkärit.

Yllättävän vähän eilinen hieronta tuntui koivissa ja alaselässä, joten ei muuta kuin salille. Tälläkertaa käytiin vaihteeksi Satsin Hersikan keskuksessa. Kuntopyörällä tuli poljettua vähän pidempään kuin parina edellisenä kertana eli 25 minsaa.

Myös salin puolella tein pitkästä aikaa perinteisillä laitteilla muutaman liikkeen. Osan liikesarjoista tein tarkoituksella suhteellisen kevyillä painoilla, mutta jalkaprässiin ja ojentajadippi-laitteisiin tuli laitettua vähän enenmmän painoa. Samalla tein pari laitetta, mitä ei siinä pt:n antamassa ohjelmassa ollut. Muutaman liikkein tein myös käsipainoilla, mutta muuten mentiin tutulla ohjelmalla. Yllättävän hyvin koipi kesti treenin, tosin tälläkertaa en kovin paljon venytellyt lonkanulkokiertäjiä.

Salilta matka jatkui kyläilemään Jussin vanhempien luokse. Paikalle tulivat myös Jussin sisko perheineen. Iinu-koiruus oli taas onnessaan, kun pääsi leikkimään. Pieni L-vauva oli taas kasvanut ja hyvin jaksoi katsella ja hymykin oli herkässä. Hänellä on etenemistyylinään kieriminin selältä vatsalleen ja taas selälleen. Kiva oli nähdä ja jutella :)

Kotona katsottiin kovalevyltä formuloiden aika-ajot. Tuo taitaa olla niitä ainoita lajeja, joka kiinnostaa Jussia enemmän kuin minua. Vaikka suomalaisille ei taida tänävuonna pahemmin tulla menestystä, silti sitä kummasti tuli aika-ajoja jännättyä. Muutama suosikki siellä on ja niitä tietty kannustetaan. Ehkä enemmän mielenkiintoa herättää ns. ei-suosikkikuskit.

Lisäohjelmaa päivään toi se, kun piti sitten onkia pyykinpesukoneen ja seinän väliin tippunut kallis lääkevoide pois, kun en kerrasta oppinut opiksi. Tosin edellisellä kerralla se tippu vähän helpompaan paikkaan. Hieman kekseliäisyyttä ja voimaa siihen tarvittiin, mutta saatiin sentäs se pois. Nyt on rasva sellaisessa paikassa säilytyksessä, ettei se moiseen paikkaan pääse tippumaan.

Muuten päivä meni tutun ohjelman mukaan eli netissä notkumista, töllön katsomista ja musiikin kuuntelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.