tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kiukunhallintaa

Tänään oli taas niitä päiviä, että kaikki ei mene niinkuin suunnitelisi.

Aamulla sain tehtyä hyvällä fiiliksellä töitä ja verkkokurssikin eteni hyvää vauhtia, vaikka maisemassa oli taas vaihteeksi aikamoista metakkaa. Iltapäivällä menin sitten katsomaan, että onko meidän ryhmän ensikuun vuorolista jo tehty. Olihan se ja siitähän sitten riemu repesi. Ei kele tuota syysteemiä, taaskaan mitään tietoa tasapuolisuudesta, kun vuoroja jaetaan eri ryhmien kesken. Huomisesta palaverista tulee varmasti mielenkiintoinen... Pitää vissiin ottaa teippiä mukaan tai muuten voi muutama sammakko lipsahtaa :O

Työmotivaatiot meni samantien miinuksen puolelle, joten päätin lähteä salille. Kun tarepeeksi adrenaliinia veressä, tuli sitten tehtyä parikymmentä minsaa crossarilla reippaampaa tahtia tai ainakin syketaso oli korkeammalla kuin aikoihin. Sen jälkeen vielä puolentunnin core-jumppa. Tälläkertaa meni paremmin kuin viikko sitten, mutta tietyt liikkeet tuottavat edelleen vähän vaikeuksia -lähinnä siis ne, missä tarvitaan eniten käsilihasten voimaa. Eiköhän sekin tässä kevään aikana parane. Lisäksi lonkan ulkokiertäjät kiristelevät edelleen ja nyt tuntuili jo muutamassa liikkeessä. Onneksi on fyssarille tilattu aika heti pääsiäisen jälkeen.

Muutenkin loistavaan päivään antoi lisäsilauksen se, että Jussi oli liukastunut töissä ja nilkan nivelsiteissä oli diagnoosin mukaan paha venähdys ja ainakin loppuviikko saikkua + tietysti taukoa juoksusta. Juoksusuunnitelmat kevään suhteen menivät siis uusiksi. Ei siis todellakaan mikään paras päivä meidän huushollissa.

Onneksi sentäs terveiset Keniasta piristivät päivää, kiitos S ja P sekä F :) Samoin se, että nopeasti alkaa näkyä sulaa asfalttia jo kevyenliikenteenväylillä. Tosin pahoja paikkoja riittää varmasti ja esim. Vantaanjokivarsi on varmasti aika pitkään pahaa sohjoja tai sitten kunnon rapakkoa.

2 kommenttia:

  1. Studio 55.ssä oli rasittavan Veijalaisen vieraana taannoin joku psyko, joka harmitteli suomalaista managment by perkele tyyliä... No, voihan sitä soveltaa tyyliin training by vihtapöksy tyyliin.
    Kiukku, tuo hallitsematon voimavaramme !

    Aikas hyvää settiä olet kuitenkin päässyt tekemään !
    Tsempit ja toipumisia Jussille ! Terkut kans !

    VastaaPoista
  2. Onhan se kiukku parempi purkaa kuntoiluun kuin kanssaihmisiin tai vaikka viattomaan vastaantulijaan.

    Jussi kiitti tsempeistä!

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.