sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Putki poikki

Aamulla heräsin taas joskus puoli seiskan aikoihin. Tunnin verran maltoin pyöriä sängyssä, kun nousin ylös laittamaan vanhemmilleni, rakkaalleni ja itselleni aamupalatarpeita pöytään + keitin kahvit ja lämmitin vettä vedenkeittimellä.

Nopeasti aamupalan jälkeen vanhemapi lähtivät mutkan kautta Jyväskylään. Oli kuulemma lunta tullut sinne Keski-Suomeen joku 30 senttiä, joten sellaiset kolmentunnin lumityöt oli heillä vielä ohjelmassa.

Itse kävin kävelemässä aurinkoisessa kevätkelissä reilun kuuden kilsan lenkin. Tänään käytiin myös ilman etukäissuunnitelmaa ja varauksia Helsingin keskustassa ravintelissa syömässä tarkemmin sanottuna Fransmannissa. Oli tälläkin kertaa hyvää ruokaa, tykkäänn. Samalla 65-vuorokautta kestänyt tipaton putki meni sitten poikki. Tarkempi syy selviää sitten ensi viikolla, tai no taitaa osa sen tietääkin ;)

Illemmalla katsoin telkusta Perho tuli taloon ohjelman. En aina ole kaikista vieraista vaukuuttunut, mutta Aaronin Jonne teki vaikutuksen. Menestyksestä huolimatta rehellinen oma itsensä, sitä minä arvoistan. Jäi myös mieleen aika hyvin Jonnen sanoma, että menstyksen myötä kuitenkin lähipiiri muuttuu eniten. Varmasti pitää paikansa monien osalta ja valitettavasti myös monet nopeasti menestystä saaneet lähtevät vetämään jotain ihme roolia/tai luulevat itsestään liikoja.

Muuten päivä meni sitten tutulla kaavalla eli päikkärit, musiikin kuuntelua ja netissä surffailua. Huomiseksi on taas luvassa lunta, tosin mulla on ysiltä työterveysfyssarin aika, joten ei tartte kauhean aikasin lähteä töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.