lauantai 6. maaliskuuta 2010

Vapaapäivän puuhastelua

Vaikka oli mahdollisuus nukkua pidempään, nousin silti seikan aikoihin. Päätettiin sitten mennä kävellen kauppaan ja tälläkertaa ei menty suorinta reittiä. Tuli sen verran paljon ja ennenkaikkea painavaa ostettavaa, että ostosten kantaminen takaisin oli aika tuskallista. Tosin osa matkasta tultiin bussilla.

Kotona purettiin ostokset kauppakasseista ja sitten lähdin kampaajalle. Olin tuolla onneksi hyvissä ajoin. Hiukset lyhenivät pari senttiä, kiva juttu. Muuten ohjelmassa oli kotitöitä. Normaalin siivouksen lisäksi sain tuon rahapuun vihdoin laitetuksi kahtia ja istutettua kahteen ruukkuun, kun se nykyinen ruukku kävin noin suurelle puulle vähän pieneksi.

Muuten ohjelmassa oli lepäilyä eli nukuin päikkärit, katsoin ohjelmia sekä digiboksin kovalevyltä että töllästä ja sain tuota kirjaakin luettua vähän eteenäpäin. Tietyisti myös netissä notkumista. Pitää vielä muutama tunti pysyä hereillä, kun vanhempani saapuvat Kanarian lomamatkalta. Jos vaikka tekisi muutaman liikkeen Pt:n antamista jumppaohjeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.