lauantai 20. maaliskuuta 2010

Lepopäivien pyhitystä.

Eilen olin työpäivän jälkeen sen verran puhki ja tuntui flunssakin vähän pahenevan, että en illalla jaksanut blogiin kirjoitella.

Tänään olisi ollut ohjelmassa yksi tapahtuma, mutta en sinne viisinyt mennä kun ei olotila aamulla ollut sataprosenttinen ja tuo olisi kuitenkin kestänyt aika pitkään. Endun kevätleirille ei edes tullut ilmottauduttua, niin ei sen väliinjättämistä tarvinnut harmitella. Ei edes epäile sitä, etteikö leiri ole sujunut hyvässä hengessä ja kevätkokouksessa saatiin tehtyä hyviä päätöksiä.

Jussi käväisi vanhempiensa luona ja samalla tapasi briteissä opiskelevaa ja nyt viikonloppuna Suomessa käymässä olevaa veljeään. Itse en viitsinyt tuonnekkaan lähteä.

Oma päiväni meni töllöä katsellessa, päikkäreitä ottaessa, musiikkia kuunnellessa ja lukiessa. Ulkona tuli käytyä sen verran olotilaa tunnustelemassa, että palautin kirjastoon kirjat ja lainasin samalla uusia kirjoja. Oli kiva uutinen lukea tuossa männäviikolla, että kirjastot ovat poistumassa/poituneet lakkauttamislistalta. Tuon uutisen mukaan kirjastoissa sekä kävijä että lainausmäärät ovat lisääntyneet huomattavasti, kun tieto tuosta listasta tuli. Samalla reissulla kävin ärrällä lataamassa matkakortin + kaupassa ostin purkilliset maitoa ja mehua.

Ajattelin tuon lenkin aikana, että jos olotila on kohtuullinen, käyn illemmalla tekemässä toisen kävelylenkin. Jäi sitten ajatuksen asteelle, sillä lenkin jälkeen oli taas tuntemuksia kurkussa ja pientä palelua. Otetaan siis levon kannalta tämä viikonloppu. Jos huomennakin on edes kohtuullinen keli ja olotila, ajattelin silti käydä tekemässä jonkun lyhyen kävelylenkin.

Kun kerran tuli kirjasto jo tuossa aikaisemmin mainittua, pitää tuota kirjatilannettakin päivittää. Jussi Siirilän Juoksija tuli luettua ja siis palautettua kirjastoon. Mielenkiintoisesti kirjoitettu kirja, vaikka juokseminen olikin sivuosassa. Saas nähdä, milloin sen kehutun Maaninkavaaran saan hankittua joko itselleni tai lainaan ja luetuksi. Nyt vuorossa on omasta hyllystä Ilkka Remekseen verrattu Tuomas Liuksen Haka. Ainakin alku on ollut lupaava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.