perjantai 5. maaliskuuta 2010

Onneksi on perjantai!

Tänään työmatkat sujuivat ilman mitään ongelmia eli junat ja bussit kulkivat aikataulussa. Aamulla oli tosin vaikeuksia saada itseään liikkeelle, tainnut joku keväväsymys iskeä.

Töissä sain tehtyä sentäs pari oikaisuvaatimusta, että sain jotain tilastoitua sekä rustattua muutaman kirjeen. Piti mennä parin työkaverin kanssa kävelemään tyky-tunnille, mutta ei sitten ollut minun lisäkseni kuin vain yksi lähtijä. Talon tyky-sääntöjen mukaan kävelylenkillä pitää olla vähintään kolme henkilöä. Toisaalta hyvä juttu, sillä koipi taas kiukutteli. Varasin sitten ajan parin henkilön suosittelemalle fysioterapeuttille eli Jukka Kankaalle. Jos saisi nuo lonkkakivut vihdoin kuriin ja samoin jotain selvitystä noille nikamien nivellukoille.

Korvasin tuon tyky-kävelyn sitten sillä, että jäin bussista pois pari pysäkkiä aikasemmin. Ulkona oli ihanan aurinkoinen kevätsää. Tosin itselläni oli vähän liikaa vaatetta päällä. Muutenkin huvitti katsoa ruuhkaista kehä ykköstä, varmaan osa olisi päässyt kävellen/juoten nopeammin perille ja saanut samalla vielä pakokaasuilla höyöstettyä ulkoilmaa.

Kotona en hirvesti jaksanut mitään kotitöitä tehdä, mitän nyt pakollisen ruuanlaiton. Kovalevyltä sain sentäs yhden tallennuksen katsottua loppuun ja päikkäritkin tuli taas nukuttua.

Huomenna tai oikeastaan vasta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vanhempani palaavat lomareissulta Kanarialta. Katkonainen yö taas tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.