torstai 4. maaliskuuta 2010

Väsynyttä fiilistä liikkeellä

Ei tänäänkään sujunut työmatkat ilman myöhästelyjä eli aamulla en ihan ehtinyt vaithamaan toiseen junaan ja seuraava oli sitten peruttu. Hieman ärsytti tuo ylimääräinen 10 minsan odotus, mutta muuten näytti junaliikenne kohtuullisen hyvin kulkevan. Tosin osa rungoista oli edelleen vain yksirunkoisia.

Töissä päivä meni työläitä tapauksia selvitellessä, enkä tänäänkään saanut yhtään tapausta valmiiksi. Tai no yksi asiakas peruutti vaatimuksen, joten sen sentäs sain pois roikkumasta. Muuten tuli sitten ryhmän tehtäväksi sairastumisen takia yksi puhelinvuoro ja otin sen sitten hoidettavaksi. Oli onneksi todella hiljaista linjolla tänään ja sai siinä ohessa tehtyä muita työasioita.

Töissä tuli sähköpostia, että työterveys vaihtuu meidän osalta Terveystalolta Diacorille, mutta mitään tarkempaa tietoa siitä, mikä toimipiste on ns. pääpiste jne. ei vielä olla saatu.

Jo iltapäivällä töissä olin kumman väsynyt, mutta onneksi menin kuitenkin salille. Kun kuntopyörät oli varattu, oli pakko mennä sitten crossarille. Ei edelleenkään koipi tuosta laitteesta hirveästi tykkää. Salin puolella tein pt:n ja fyssarin liikkeet. Tälläkertaa uskalsin tehdä enemmän vatsalihaksia kun viimeksi. Loppuun vielä venyttelyt.

Meinasi unohtua yksi tärkeä asia eli Tänään Oriveden ikinuoret ultraajakaksoset eli Montelat nuortuivat vuoden verran, onnittelut veljeksille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.