sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Siivoaminen voi olla vaarallista

Tänään aamulla heräsin taas pirteänä puoli seiskan aikoihin. Huomenna varmaan samaan aikaa tahtois vaan kääntää kylkeä ja nukkua ainakin puolituntia ;) Surffailin netissä ja katsoin kovalevyltä tallennuksia. Nyt on taas tuonne saatu tilaa, kun lähti muutama jakso eri sarjoista ja yksi keskenollut leffa pois tässä viikonlopun aikana.

Lentsukin tuntuu voitetulta kannalta, joten ajattelin tehdä vähän pidemmän lenkin ulkona, kun oli kohtuullinen keli. Piti kuitenkin ennen sitä tehdä viikkosiivous, kun ei aikaisemmin tällä viikolla puolikuntoisena tuota jaksanut tehdä. Jotenkin siinä työntouhussa olin vähän huonossa asennossa, kun ihan varoittamassa tuntui vasemmalla puolella lonkassa jonkilaisen nytkähdyksen ja jäi sitten siivousurakkakin vähäksi aikaa kesken. Sen verran kova kipu oli, ettei oikein mistään tullut mitään. Sain kuteskin tehtyä jonkinlaisen siivouksen loppuu, no pölyjä ei tälläkertaa tullut niin huolellisesti pyyhittyä. Onneksi sentäs rakkaani auttoi minua tuossa :)

Kävelylenkkikin vaihtui sitten marraskuusta tuttuun vähän reilun kolmoseen edestaikseen pätkään ja vauhtikin oli taas sellaista rollaattorimummojen köpöttelyvauhtia. Fiilikset oli välillä jossain ja syvällä, mutta jotenkin tähän on kai jo niin tottunut, että ei jaksa kovin kauaa moisesta möksöttää. Taitaa kuitenkin ainakin alkuviikon kuntoilut mennä uusiksi. Olin vähän ajatellut mennä pitkästä aikaa spinning-tunnille, mutta se on nyt parasta jättää väliin.

Illalla sitten katsoin Kuorosodan finaalin ja yllätyksekseni suosikkini eli Joensuu kuoro voitti! Itse en edes äänestänyt kertaakaan, mutta kiva huomata ettei kaikkea sentäs hevillä voiteta ;) Molemmissa tapauksissa rahat olisivat kyllä menneet hyvään kohteeseen ja tarpeeseen, ei siinä mitään.

Vielä pitäisi ensi viikko kituuttaa töissä ja sitten alkaa pääsiäisloma. Mitään kummempia ohjelmia ei tuolle lomalle ole ellei sitten lähdetä käymään tuolla Jyväskylässä. Sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.