tiistai 2. maaliskuuta 2010

Työmatkaseikkailua ja paluu treenin pariin

Aamulla oli taas tiestö aikamoista sohjopaskaa. Jostain syystä en saanut itseäni ajoissa liikkeelle, mutta sentäs olin lähdössä aikaisemmin kuin eilen. Siihen se ilo sitten jäikin eli katsoin heti, että lähijuna on myöhässä. Menin suosiolla odottamaan bussia, mutta sekin oli myöhässä. Kolleega tuli samalle pysäkille, joten mentiin mulle uutta reittiä. Harmiksemme toinen bussi ehti mennä nenän edessä, joten taas tuli odottelua. Onneksi sentäs kolmas kulkuväline eli juna tuli ajoissa. Jos bussi tai juna olisi tullut ajoissa, olisin ehtinyt töihin 20 minsaa aikaisemmin.

Bussilakkokin sitten alkoi tänään, onneksi ei hirveästi minun kulkemiseeni vaikuta. Huomenna pitää olla ysiltä töissä, joten pitää varmaan seiskan aikoihin lähteä kotoa, että ehtii ajoissa duuniin.

Töissä oli ohjelmassa rekisteröintejä ja sotkujen selvittämisiä. Pari tapausta jäi asiantuntijalle, pariin pitää vielä näyttää uusia esille tulleita asioita ja pariin pitää laittaa kirje. Parista tapauksesta asiantuntija oli sitä mieltä, että pitä nostaa tasoluokitus keskivaikeaksi. Ei se haittaa, sillä niitäkin tapauksia oli mulle tilastoitu ja hyvä niitäkin on edes joku tehdä. Mutta toisaalta ei mikään ihme, kun tilastot laahaa jäljessä.

Töiden jälkeen menin vaihteeksi salille. Alkuverryttelyksi vartti crosstrainerilla ja taas vaihteeksi koipi vähän otti itseensä siitä. Salin puolella tein pt:n ja fyssarin antamia liikkeitä. Nyt otin jo muutamaan liikeeseen parin kilon käsipainot mukaan, mutta muuten tein liikkeitä painevastuslaitteilla, jumppapallon ja jumppakepin avustuksella ja oman kropan painolla. Vatsalihasliikkeitä tein tunnustellen, ettei ne pääsisi taas kipeytymään/kramppaamaan.

Kotona ei sitten pahemmin jaksanut mitään tehdä, joten sai tälläkertaa rakkaani kokata (pakastekalaa ja muussia). Telkkarista katsoin suurimpia pudottajia ja FST 5-kanavalta tulleen dokkarin ultrajuoksusta. Tuli tuolta bongattua myös muutama seurakaveri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.