keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Töissä yhtä lämmintä kuin jääkaapissa

Jos ei eilinen päivä ollut töissä kovin hyvä, niin tämäpäivä meni kokonaan harakoille. Oli sitten yöllä jostainsyystä maisemien savuluukut (eli siis ikkunat) auenneet ja aamulla oli maisemassa lämmintä rapsakat 10 astetta eli siis kirjaimellisesti jääkaappilämpötila ja vetoa ja puhallusta riitti. Jostain syystä niiden luukkujen kiinnilaittaminen ei ole mikään helppojuttu, joten ne saatiin kiinni vasta joskus iltapäivällä noin kahden aikoihin.

Aamupäivä meni sitten palaveerissa ja iltapäivä seurustellessa, ohjeita lukiessa ja pidettiin me oma-aloitetisesti myös opintopiiri tai kertauskoulutus eräästä aiheesta. Onneksi ei sentäs ollut tämän kovempi pakkaspäivä tai sitten lumimyräkkä tai muuten sateinen päivä. Toivottavasti huomenna on jo suhteellisen normaali lämpötila tuolla.

Illalla oli ohjelmassa hammaslääkärissä käynti, tosin tälläkertaa tarkastusaika. Muutama alkava reikä oli ja pari paikattavaa. Lisäksi muistin mainita niistä purentakiskoista. Laittoi sen toivomuksen ylös ja nyt taas odotetaan huitojonossa. Koska lähdin tänään aikaisemmin töistä pois, ehdin kävellä Malmin asemalta tuonne hammaslääkärille ja lisäksi kotiin mutkankautta. Jotain seitsämän kilsaa tuli tällepäivälle kävelyä.

Huomenna sitten pitäisi olla ensimmäiset treenit uuden PT:n kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.