tiistai 30. maaliskuuta 2010

Räpiköintiä ja vesijuoksua

Tänään heräsin jo puoli kasilta. Aamupalan jälkeen kuuntelin musiikkia, katsoin töllöä ja surffailin netissä. Sitten olikin aika suunnata tuonne Mäkelänrinteen uimahallille.

Aluksi taas hidasta räpiköintiä ja olin varsinainen pujottelukeppi kuntouimareiden radalla. Tosin ainakin yksi kaveri olisi sopinut sinne nopeampien uimareiden puolelle. Sain sentäs 200 metriä uiduksi, tosin todella hidasta vauhtia. Olisin jaksanut vähän pidempään, mutta hyvä näin. Tuli silti uiduksi kaksinkertainen matka edelliseen kertaan verrattuna.

Tuon jälkeen kävin suihkussa ja otin hörpyn energiajuomaa. Yleensä en noista perusta, mutta kummasti tuon jälkeen tuntui energiaa olevan. Sen jälkeen vielä tunnin verran vesijuoksua. Aluksi samalla radalla oli vain yksi vesijuoksija, mutta tuli sinne jonkinverran porukkaa. Sai kuitenkin edetä aikalailla omassa tahdissa. Viimeisillä minuuteilla sai jo tehdä työtä, että jonkinlainen rytmi säilyisi, sen verran alkoi päivän treeni tuntua kropassa ja hieman tuo koipikin taas kipeytyi.

Pikkuisen harmitti se, kun en huomannut katsoa, mitä tunteja tuolla olisi ollut tänään menossa, sillä samaan aikaan kun olin vesijuoksemassa olisi ollut hydrospinnig-tunti ja tuota olisi joskus kiva kokeilla. Tosin pitää ensi selvittää, miten lyhyille henkilöille tuo on tarkoitettu. Tätä pituutta kun ei edelleenkään liikaa ole.

Tuon jälkeen olin niin väsynyt, että tuli otettua vähän pidemmät päikkärit. Lisäksi tuttu ohjelma eli netissä surffailua ja töllön katselua. Ruokana tänään toissapäivältä jääneet lasagnen-jämät. Kirjaprojetki etenee, tosin voi olla että tänään jäädään vähän jälkeen.

Huomenna sitten ensimmäinen kunnon treeni PT:n kanssa. Pitää ensi viikon aika siirtää, sillä osuu keskiviikolle taloyhtiön purkiremppatilaisuus ja tuonne on hyvä mennnä paikanpäälle.

3 kommenttia:

  1. Hydrospinningia on tullut tuolla kerran kokeiltua entisen työpaikan porukan kanssa. Ehdottomasti treenin rankin vaihe oli se, kun piti nostaa se pyörä sinne altaaseen ja altaasta pois. Huh!

    Lisäksi, en tiennyt, kun en ollut koskaan aiemmin ollut, niin menin siihen keskivaiheeseen, kun eturivi oli jo varattu. Sillä seurauksella, että pää meni polkiessa veden alle. Pyysinkin ohjaajalta vaihtoa eturiviin, kun siellä oli muutama yli 170 cm, jotka olivat jostain syystä menneet eturiviin, tai siis siihen kohtaan, jossa allas oli matalampi.

    Itse hydrospinning oli mielestäni kivempaa kuin spinning, josta en lajina hirveästi välitä!

    T:LauraIsabella

    VastaaPoista
  2. Kirjotin eilen juttua, mutta se meni bittiavaruuteen. Outoa? No, katsotaan tuleeko tämä perille ja pitää sen jälkeen muistaa, mitä kirjoitin eilen. :)
    LauraIsabella

    VastaaPoista
  3. Ei mennyt bittiavaruuteen, vaan kommentit näkyy vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt. Enkä eilisen illan jälkeen käynyt tänään aikaisemmin koneella.

    Minä kyllä olen tykästynyt tavalliseen spinningiin, mutta vielä en sitä tämän selkäni takai ole uskaltanut ottaa takaisin ohjelmaan. Voi olla, että edes se altaan matalinosuus eli eturivi ei ole riittävän matala minulle. Mutta täytyy joskus kokeilla.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.