keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Normipäivä

Sen verran tuo lonkkakipu äityi eilen illalla, että nukkumisesta ei meinannut tulla mitään. Piti ottaa sitten E24:n eli tammikuun lopun panacod, että pystyi nukkumaan, kun ei miedommat lääkeet auttaneet. Samalla otin myös lihasrelaksantin.

Aamulla en sitten jaksanut nousta tarpeeksi aikaisin ylös ja myöhästyin joku kymmenen minsaa palaverista. Tälläkertaa palaveri oli normaalin mittainen eli n. 1,5 tuntia. Sain myös sen eilen keskenjääneen oikaisuvaatimuksen rustattua lautakunnan käsittelyä varten ja toisesta tapauksesta kävi asiakas paikanpäällä antamassa vastauksia pyytämääni selvityspyyntöön. Vielä en sen suhteen päätöstä saanut tehtyä.

Piti tänään mennä pitkästä aikaa jumpalle eli core-puolituntiselle. Lonkkakipu vaihteli päivänaikana, mutta junalle sohjossa ja liukaassa kelissä kävellessäni kipu taas yltyi. Päätin siis peruttaa sen tunnin ja menin salin puolelle. Parikymmentä minsaa tuli kuntopyörää poljettua ja salin puolella tein reilun puolituntia PT:n ja fyssarin antamia liikkeitä. Tälläkertaa tuo lonkka tuntuili välillä tehdessä, mutta venytellessä ei niin pahasti ärtynyt kuin toissapäivänä.

Illalla sitten ruualaittoa, töllön katselua ja netissä surfailua. Kirjojen suhteen sain tälläviikolla luetuksi loppuun pari kirjaa eli viimeviikolla aloittamani kiinalaisen nobelistin Gao Xinjianin Vapaan miehen raamatun ja ruotsinsuomalaisen Susanna Alakosken Sikalat tuli luettua tänään loppuun. Ensimmäinen kirja kertoo taistelusta Kiinassa ja maanpakolaisuudesta ja toinen taas nuoren tytön seilivitymistarinan ruotsinsuomalaisessa alkoholistiperheessä. Aika rankkoja ja ajatuksia herättäviä kirjoja molemmat, eikä syyttä ole palkintoja ko. kirjolle myönnetty.

Seuraavaksi vähän kevyempää luettavaa eli Christian Jacqin Tutakhamonin salaisuus. Egyptin historiasta riittää edelleen hyviä aiheita kirjoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.