maanantai 8. maaliskuuta 2010

Maanantai

Tänään kävin aamulla työterveysfyssarilla. Selkä on jo ihan ok, mutta takareisi ja varsinkin lonkan ulkokiertäjät ovat jonkinverran kipuilleet. Niinpä niin eli lihaskireyttä takareisissä ja samoin oikealla puolella lonkan ulkosyrjässä oleva pitkä jänne (en nyt muista sitä nimeä) on todella kireä. Sain pari hyvää venytystä siihen. Harmi vaan, kun työterveys muuttuu, sillä hyviä vinkkejä ja ohjeita olen kyseiseltä fyssarilta saanut. Lisäksi juteltiin työergonomiasta, se asia on vielä vaiheessa.

Töissä olin saanut vastauksia pariin kirjeeseen. En silti saanut yhtään oikaisuvaatimusta tänään rustattua valmiiksi. Pari tuntia tuli sentäs oltua puhelimessa ja ihan kiitettävää tahtia puhelin soi.

Töistä menin sitten salille, kun en olisi kotona kuitenkaan jaksanut jumpata. Alkuverkkana 20 minsaa kuntopyörällä ja salin puolella 35 minsaa pt:n ja fyssarin antamia ohjelmia miksaten. Tein tänään muutaman liikesarjan enemmän niillä painevastuslaitteilla ja muuten normaalin setin. Venyttelyssä otin heti käyttöön fyssarin neuvomat likkeet ja teki aikas kipeerä. Toivottavasti tuo venyttely tepsii. Venytellessä näin myös kun yksi kaveri teki punnerruksia käsilläseisten, tosin jalat seinäävasten. Oli muuten aika rankannäköinen liike, eikä varmaan vähään aikaa minulta onnistu moinen akrobatia.


Salin jälkeen kävin kaupassa ja kassajonossa huomasin tutun maratonkerääjän eli Hassen. Muutama sana siinä vaihdettiin kuulumisia. Kotona tein sitten sapuskaa eli jauhelihapastaa, katsoin töllöä ja vähän surffailin netissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.