torstai 25. maaliskuuta 2010

Töitä, opiskelua ja treeniä

Tänään oli eilisen jälkeen lämpötila suhteellisen normaali, mitä nyt sellainen tuttu "peruskylmyys" siellä oli.

Piti tänään jatkaa sitä verkkokurssin opiskelua, mutta oli jotain häikkää nettiyhteyksissä, eikä koko ohjelmaan päässyt. Sitä korjausta odotellessa tein yhden oikaisuvaatimuksen eteenpäin ja korjasin toisen tapauksen perusteluista sekä asiassisältöä että kirjoitusvirheitä.

Onneksi tuo nettiyhteys saatiin korjattua nopeasti ja pääsin opiskelmaan tuota verkkokurssia. Yllätyksekseni sain myös viimeisen tehtävän eli palautekyselyn tehtyä tänään. Hyvä ja hyödyllinen kurssi tuo oli ja tuli hyvään saumaan, kun olen tuota työtä jo vähän tehnyt. Heille, jotka eivät ole tuohon aiheeseen aikaisemmin perehtyneet, tuo oli ehkä vähän turhan vaativa ja työläs kurssi. Vaikka tuon kurssin mainostettiinkin sopivan ko. tehtäviä alotteleville tai muutaman vuoden jälkeen uudestaan tekeville.

Sain tuon kurssin jälkeen vielä kolmannen oikaisuvaatimuksen tehdyksi ja lisäksi tuli ilmottauduttua muutamaan koulutukseen. Huhti- ja toukokuussa on taas aikamoinen koulutussuma tiedossa, mutta se oli jo odotettavissa. Huomenna pitäisi vielä käydä töissä kääntymässä ja sitten alkaa pääsiäisloma :)

Töiden jälkeen oli treeni uuden PT:n kanssa. Ehdin ennen tuota treeniä polkea puolituntia kuntopyörällä. Olihan tuo PT:n vaihtuminen vähän mietityttänyt, kun tämä uusi henkilö ei ollut niin tuttu henkilö kuin edellinen. Pari kertaa olin hänen tunnillaan käynyt ja jäi mielikuva "ihan ok-ohjaaja". Oli kiva yllätys, miten hyvin tultiin juttuun ja keskusteltiin minun tavoitteistani, tulevien viikkojen viikko-ohjelmasta jne.

Samalla tein myös edellisen PT:n tekmän ohjelman. Sai sitten nykyinen PT kartoituksen tilanteeseen, kun olin puhelimessa maininnut tuosta tilanteestani siis iskiaksesta. Sain myös muutamaan liikkeeseen hyviä neuvoja ja vinkkejä, Tuo ohjelma ei kuitenkaan enää palvele tarkoitusta, kun liikkuvuus on nyt ihan eriluokkaa kuin nelisenviikkoa sitten. Uusi saliohjelma on tulossa ja siinä on liikkeitä koko kropalle. Toivottavasti uudessa ohjelmassa on myös liikkuvuusharjoituksia ja ranganavaavia treenejä. Jos ei ole, on ainakin hyvä ohjelma olemassa, joten omasta viitseliäisyydestä se on sitten kiinni. Sovittiin samalla seuraavat pari kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.