keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Vähemmän sohjoista

Oli yönaikana tullut muutama aste pakkasta, joten oli sohjotkin sitten muuttuneet epätasaiseksi röykkiöksi ja muutamassa kohdassa sai olla varovainen, kun oli vähän satanut pakkaslunta päälle.

Aamulla ehdin hyvin töihin, kun lähijunat kulkivat ajoillaan ja oli yllättävän väljää. Kehä 1:n näytti olevan todella ruuhkainen. Aamupäivän puhelinvuoro meni ihan ok ja soitti välissä myös pari asiakasta, joille olin kirjeen kirjoittanut. Iltapäivällä rustasin muutaman kirjeeen ja huomenna pitäisi runolla lisää.

Ihmeteltiin porukalla töissä, miksi ollaan niin väsyneitä. Itse tostesin, että ehkä se bussilakko vaikutti alitajuisesti unen laatuun. Onneksi tuo lakko loppui jo tänään, niin ei tartte enenpää stressata.

Töisät kotiin palatessani ei sitten junat kukeneetkaan yhtä sukkelasti eli sai odottaa yli 20 minsaa junaa. Lisäksi ensimmäinen saapunut juna oli pahasti myöhässä ja vain yksirunkoinen, joten en viitsinyt täpötäyteen junaan ängetä. Onneksi seuraava juna tuli muutaman minsan odottamisen jälkeen ja oli tolla tyhjä. Tosin se edellinen junavuoro hidasti tuotakin, joten päätin sitten vaihtaa bussiin. Kun olin tarkistanut, että tuo linja kulkee lakosta huolimatta.

Bussi tuli sopivasti ja Kehäkin veti hyvin. Samalla sain taas vähän enemmän kävelyä. Tuli tuolla kävelymatkalla kotiin vastaan juoksulenkillä ollut tuttu seurakaveri ja vaihdettiin muutama tovi ajatuksia. Kovin pitkään ei viitsinyt jutella, kun ei viitsinyt juoksulenkkiä kovin pitkäksi aikaa keskeyttää ja lisäksi itseäni paleli jonkinverran. Illemmalla tein vielä lyhyen kävelylenkin, joten ihan hyvin sai tänään taas liikuntaa ja raitista ilmaa. Pitäis vielä jaksaa tehdä edes joku liike pt:n antamasta ohjelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.