torstai 18. maaliskuuta 2010

Lentsunpoikasta liikenteessä

On se kumma tämä ihmisen elo, kun on päässyt taas hyvään fiilikseen ja saanut asiat kuten joten sujumaan, niin sitten pitää tulla jotain muuta riesaiksi. Oli jo eilen illalla pientä palelua, mutta tänä aamuna oli vähän enemmän viluinen olo. Koska oli kuitenkin vain pientä vilustumista, eikä kuumetta tai edes pientä lämpöä ollut, menin normaalisti töihin.

Kyllä sen huomasi, että ei ihan sataprosenttinen fiilis ollut, mutta ihan hyvin sain töitä eli rekisteröintejä tehdyksi. Olen sen hankkimani shaalin ja ranteenlämmittimet jättänyt töihin, vaikka nykyinen paikka ei niin vetoisa ole kun se edellinen, tulee niille aina välillä käyttöä.

Iltapäivällä kävin parituntua asiakaspalvelussa. Olin etukäteen varautunut siihen, että joudun olemaan pidempään tuolla ja saa puhua koko ajan. Oli kiva yllätys, kun vuoro oli tosiaan vain tuon parituntia ja porukkaa oli kohtalaisesti. Taisi myös olla ensimmäinen kerta minun osaltani, kun välillä ei ollut edellisen asiakkaan jälkeen ketään jonottamassa. Olihan tuo hyvä juttu mm. lentsulle, että ei tarvinnut kokoaikaa puhua.

Käytin ne taukoiluajat hyödyksi eli tulostin ja niputin vähissä olleita lomakkeita ja samoin pyysin yhtä kolleegaa tuomaan vähän isommat niput eräitä oppaita, kun oli vaan vanhoja versiota tuolla tiskintakan. Kyseisiä oppaita kun kysytään päivittäin ja kohta niitä menee vielä enemmän, joten hyvä niitä on olla varastossa. Lisäksi vuoroni jälkeen kävin vielä viemässä tiettyjä lomakkeita, kun unohdin vesipullon tuonne.

Huomenna sitten pitäisi olla koko iltapäivä tuolla asaiaspalvelussa kaffetaukoa lukuunottamatta. Toivottavasti vaan olotila pysyisi edes kohtuullisena. On sen verran vähän porukkaa paikalla huomenna lomien, osisten ja saikkujen takia, että tuo on vähän pakonsanelema juttu. Ei siinä mitään pahaa ole, työ on työtä ja kun tuon tietää etukäteen siihen pystyy ja osaa varautua.

En sitten kovin pitkään jaksanut ylimääräistä töissä notkua. Harmikseni huomasin, että menin tietysti siihen junaan, missä joutuu Pasilassa odottamaan toista junaa vähän pidempään, kun junien rytmitys muuttuu. Päätin sitten tulla bussilla kotiin, mutta ei tuokaan vaihto ihan hyvin natsannut. Bussipysäkiltä kotiin talsiessani tuli vastaan pari juoksiajaa ja voi olla, että tunnistin toisen juoksijan..

Kotona sitten rättiväsyneenä parin tunnin päikkärit. Ruokana oli torstaille sopiaa ruokaa eli hernekeittoa (siis tölkistä) ja jäkkkärinä kaupastaostettuja lettuja mansikkahillolla.

Lisäys.. Jyppi sitten otti SM-liigan runkosarjan kärkipaikan ja vain yksi kierron jäljellä. Lisäksi D-Team taisteli Mestksen finaaliin. Hyvä Jyväskylä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.