sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Penkkiurheilua ja pidempi happihyppely

Näköjän sisäinen herätyskello on siirtymässä kesäaikaan, kun heräsin taas joskus kuuden jälkeen. Kuuntelin vähän musiikkia ja jotain muutakin puuhastelin. Parin tunnin kukkumisen jälkeen piti sitten mennä ottamaan nokoset. Nyt on ainakin saanut levätä viikonlopun aikana.

Tuli päikkäreiden jälkeen katsottua kovalevyltä pois tallennuksia, kun alkoi taas kummasti kovalevytila tyhjetä.

Pitihän se hornuloiden kaudenavaus katsoa. Ei oikein enää ole sellaista jännitystä, kun Räikkönen siirtyi ralliin ja Heikki häntäpään talliin. Nicolla sentäs on suhteellisen kilpailukykyinen auto. Aika tylsäksi köröttelyksi tuo meni, kun välitankkaukset on pois. Olis saanut Vettel voittaa, eikä mikään espanjalainen Santanderin ostokuski... Nico sentäs sai pidettyä Miikkaelin takanaan, onneksi. Nyt melkein jännittää, monessakohan kisassa Hispaniatallin (vai mikä HTR- se nyt onkaan) edes toinen auto pääsee maaliin. Ei oikein lupaavalta näytä siellä suunnassa.

Kisan jälkeen lähdin sitten kävelemään ja siitä onkin jo jokin tovi, kun olen yli kymmenen kilsan mittaisen lenkin kävellyt ja aikaa meni vähän yli parituntia. Yllättävän hyvin kopi ja selkä kestin tuon lenkin, vaikka vaatetta olisikin saanut olla vähän enemmän. Vaikka pakkasta ei ollutkaan, oli aika kova ja kylmä tuuli.

Illalla sitten ruuanlaittoa eli perunoita ja savukirjolohta. Töllöstä tuli katsottua Perho tuli taloon ja X-factor sekä kovalevyltä Kuorosota. X-factorissa on edelleen ne suurimmat suosikit jatkossa, eikä Kuorosodan finalistit yllättäneet. Tosin vähän Hietalan Marcon valinta pistää omat lapset laulamaan mietitytti ja herätti ristiriitaisia fiiliksiä. Hyvin pojat ikäisekseen lauloivat, ei siinä mitään. Ainakin minusta he kuitekin jäivät välillä kuoron ja muiden ammattilaisten varjoon. Ehkä joku toinen ohjelma/tilanne olisi sopinut poikien ensiesiintymiseen ison yleisön edessä paremmin. Jotenkin jäi sellainen fiilis, että oliko kuitenkin tarkoituksena kalastella sympatiapisteitä... No joo, säännöt on säännöt, eikä moinen ole kielletty. Tämä on vain minun pohdintaa asiassa.

Ensi viikko on sitten töissä todella rankka ja kiireinen. Voi olla, että en jaksa blogia jokapäivä päivittää. Sen näkee sitten, mutta ei siis tartte ihmetellä, että missä ne tekstit viipyy.

Meinasi jo unohtua eli Haagin puolimaralla mentiin kovaa. Takalan Miikalle uusi hieno ennätys, onnittelut! Hyvin Hambergin Jarkkokin taisteli, kun muistaa ettei siitä akillesleikkauksesta niin pitkä aika ole. Onnea myös Hapolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.