maanantai 29. maaliskuuta 2010

Lomailua

Tänään kello oli peräti yhdeksän, kun nousin ylös. Olin tosin vähän aikaisemmin havahtunut, kun Jussi lähti juttelemaan tilanteestaan pomonsa kanssa ja samalla Jussi auttoi vähänaikaa töissä, mitä nyt pystyi. Onneksi oli pomonkin sitä mieltä, että ei muuta kuin lekurille. Hyvin osui ennustukseni kohdalleen eli tämä viikko on vielä sairaslomaa Jussilla ja nyt nilkassa siis liimaside.

Aamupäivällä katsoin töllöä, luin ja taisin myös päikkärit ottaa. On tuo kellojen kääntäminen vähän unirytmiä sekoittanut. Koipi ilmoitteli olemassaolostaan, mutta eilisen totaalilepopäivän jälkeen päätin silti mennä salille. Aluksi poljin kevyellä vastuksella ja tuntumalla kuntopyörällä ja tälläkertaa ei perinteisellä mallilla vaan sellaisella "nojatuolimallisella" rielun 25 minsaa. Hieman koipi tuntui tehdessä.

Sen jälkeen tein vähän aikaa rangankietoja jumppakepin avulla ja sitten oli vuorossa pitkästä aikaa puolituntinen circuit-kiertoharjoittelu. Osaa noista painevastuslaitteita olen muutenkin jo hyödyntänyt, mutta kiva oli päästä tekemään vähän isommalla porukalla. Tein tuon tunnin edelleen korpaa tunnustellen, varsinkin jalkaliikkeistä kyykyn ja jalkaprässin. Sain myös ohjaajalta hyviä neuvoja siihen kyykky-laitteeseen, ettei se tunnu niin paljon jo muutenkin kipeässä polvessa.

Treenin jälkeen oli kiva huomata, että lauantaista asti tuntunut hermokipuilu alaselässä ja oikeassa jalassa (siis lähinnä takareisi, lonkanulkokiertäjät ja polven sisäsyrjä) hellitti treenin jälkeen. Ehkä siellä joku hermopuristus vähän hellitti. Korpaaa kuulostelleen mennään ja täytyy edelleen maltilla lisätä joko tehoja tai määrää, mutta ei molempia.

Kotosalla sitten tuttu ohjelma eli töllön katsomista, netissä surfailua ja päivän toiset päikkärit. Huomenna olisi tarkoitus mennä uimaan ja vesijuoksemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaa vasta sen jälkeen, kun olen ne hyväksynyt.